Tárhely • Web • Webshop
ERP & CRM • SEO • Design

Biztonságos és hatékony webes rendszereket készítünk, profin üzemeltetünk. Ismerjen meg minket, dolgozzunk együtt!

Tárhely szolgáltatás

Tudja biztonságban weboldalát a nap 24 órájában!


Miért mi?


Az aktuális piachoz igazított áraink kedvezőek, rendszergazdáink pedig jól értik a dolgukat. A nálunk üzemeltett weboldalak gyorsak, biztonságosak és a tárhely könnyen kezelhető a magyar nyelvű cPanel-ről.

Mennyire korlátolt?


Nem szabunk határokat Önnek az online térben, így az egyetlen korlát tárhelyeinknél a tárterület mérete. Hozzáadható domain címekben, e-mail fiókokban, FTP fiókokban, adatbázisokban viszont tárhelyeink korlátlanul használhatóak, már a kis, bevezető csomagokban is.

Kiknek javasoljuk?


Tárhely szolgáltatásunkat egészen a kis weboldalaktól a nagyobb forgalmú webáruházakig javasoljuk. Speciálisan úgy alakítottuk ki szervereinket, hogy akár nagyobb terheltség esetén is megállják a helyüket. Az adatok tárolása SSD-n történik. Tárhelyeink számára az átlagosnál több processzormag, virtuális és fizikai memória áll rendelkezésre.

Felkeltette érdeklődését tárhely szolgáltatásaink valamelyike?

Webfejlesztés

Megbízható webes rendszert szeretne?


Miért mi?


Több, mint 10 éves rutin van mögöttünk, több, mint 200 komplex webes alkalmazást készítettünk már el, többek között nagyvállalatoknak, illetve állami szervezeteknek is. Nagy szakértelmünk van a webshopok készítésében is, az online számlázási és fizetési rendszerek összekötésében is. A webshopokat szinte bármilyen ERP rendszerrel képesek vagyunk összekötni.

A teljesség igénye nélkül, nagyon nagy tapasztalatunk van az alábbiakban:

  • Bemutatkozó weboldalak készítése
  • Webáruházak készítése
  • Webáruházak összekötése fizetési és számlázási rendszerekkel
  • Webáruházak összekötése ERP rendszerekkel
  • Egyedi funkcionalitású webes alkalmazások készítése
  • Komplex funkcionalitású, összetett webes alkalmazások készítése
  • Nagy számításigényű webes alkalmazások kezelése
  • API-k, interfészek készítése, implenetálása
  • Intranet rendszerek

Egyedi weboldalt szeretne?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Landoló Oldal készítő alkalmazás

Pörgesse fel webshopja értékesítését!


Miért mi?


Több nagy, kiemelkedően teljesítő webáruháznak vagyunk marketing partnerei, akik nagy elégedettséggel használják felhő alapú marketing szoftverünket. Ezzel az eszközzel kedvező áron kaphat nagyon hatékony, dinamikusan fejlődő marketing eszközt. Értékesítsen többet, költsön kevesebbet!

Tekintse meg márkaoldalunkat
az árakért és a funkciókért!

Arculattervezés

Pixelpontos, harmonikus, szép arculatokat készítünk.


Miért mi?


Nagy szakértelemmel, kellő precizitással végezzük el vállalkozása arculatának megtervezését. Egy vállalkozás számára fontos az online megjelenés és minél meggyőzőbb ez a megjelenés, annál nagyobb sikere lehet a tevékenységében. Bízza grafikusainkra arculati elemei megtervezését, legyen szó teljes arculatról vagy csak webdizájnról, az Ön igényeinek megfelelően elkészítjük.

Kreatív arculatot szeretne?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ERP & CRM

Hatékonyan szeretné kezelni vállalkozását?
Válasszon felhőalapú megoldásainkból!


Felhő alapú ERP és CRM


Több vállalkozásnak is üzemeltetünk felhő alapú ERP és/vagy CRM rendszert. A felhő alapú bérlésnek köszönhetően Önnek nem kell IT infrastruktúrát kiépítenie és karbantartania, szakembereket felvenni, ezt elvégezzük Ön helyett. Kész, személyre szabható megoldásainkat biztonságosan és magas rendelkezésre állással üzemeltetjük, hogy hasznos funkciókkal tudjuk támogatni vállalkozása működését.

Optimalizálná vállalkozása működését?