Tárhely • Web • Webshop
ERP & CRM • SEO • Design

Biztonságos és hatékony webes rendszereket készítünk, profin üzemeltetünk. Ismerjen meg minket, dolgozzunk együtt!

Légy te is a partnerünk

Köss velünk online szerződést, kezdjük meg a munkát!


Egyedi fejlesztés

Bármilyen egyedi webes fejlesztésben, vagy meglévő rendszered hibajavításában, módosításában és új modulok fejlesztésében tudunk segíteni. A rendszer szinte bármi lehet; az egyedi fejlesztéstől az Opencart-ig mindenben van tapasztalatunk.

Bemutatkozó weboldal

Ha bemutatnád vállalkozásod tevékenységét vagy szolgáltatását, trendi és reszponzív dinamikus weblapot tudunk készíteni cégednek, teljeskörű adminisztrációval. Nem csak a fejlesztésben, de az üzemeltetésben és a levelezésben is tudunk segíteni.

Webshop, webáruház

Online értékesítesz? Egyedi igényeid vannak? Mi lefejlesztjük neked. Lehetsz B2B vagy B2C is. A webshopodat bármilyen külső szolgáltatással össze tudjuk kötni. Szinte az összes vállalatirányítási rendszerrel, számlázókkal, futárszolgálatokkal és online fizetési megoldásokkal is.

Shoprenter, UNAS
webshop fejlesztés

Bérelhető webáruházad esetén, fejlesztési vagy módosítási igényednek megfelelően, szinte bármiben tudunk segíteni. A címben említett két szolgáltató rendszerében nagy rutinunk van, összesen több, mint 100 webshoppal dolgoztunk már a két rendszerben.

SEO & Site health elemzés

Van egy kész weboldalad / webáruházad / webes szoftvered, de nem találnak rá? Esetleg lassú a weboldalad betöltése? Teljeskörű, saját szoftverrel elvégzett SEO, valamint Site health elemzést végzünk el weboldaladon, több, mint 1.000 szempont szerint. Erről részletes, magyarázatokkal teli kimutatást adunk, aminek segítésével könnyen javíthatóak a kritikus hibák.

Rendszergazdai szolgáltatások

Vállaljuk Linux OS alapú szerverek karbantartását, telepítését, üzemeltetését, akár eseti jelleggel is. Új szerverek összeszerelését, üzembe helyezését, valamint teljeskörű telepítését is elvégezzük, ha erre van szükséged. cPanel és WHM alapú szoftverek telepítését, karbantartását is vállaljuk.

Grafikai
szolgáltatások

Egy vállalkozás számára nagyon fontos a komoly megjelenés. Kis- és nagy arculatot is tudunk vállalkozásod számára tervezni.

Ezekkel dolgozunk


html5
css3
sass
jquery
js
twig
php
sql
mysql
mssql
mariadb
oracle
linux
apache
nginx
cpanel-whm
laravel
codeigniter
opencart
cc

Partnereink


szerszamkell
baudekor
shoprenter
profigazda
famextools
tekland
moringo
openonline
talajero
xm
btwows
judo

Áraink


Áraink publikusak, így könnyedén tudsz kalkulálni.

A feladatokra, amiket felviszel a Partner felületünkön, óraszám ajánlatot adunk. Az óraszám ajánlat × fejlesztési óradíj lesz az adott feladat díja. Szerződéskötés után lehetőséged van előre vásárolni fejlesztési órákat, úgynevezett FIT fejlesztési kreditet. Ebben az esetben, az itt látható díjnál akár kedvezőbb áron is meg tudod rendelni a feladatokat.

Rendszergazdai óradíj 18.000 Ft + ÁFA
Fejlesztési óradíj 14.000 Ft + ÁFA
IT tanácsadás 12.000 Ft + ÁFA
Grafikai óradíj 12.000 Ft + ÁFA

Hogyan lehetünk partnerek?


Szolgáltatásaink megismerése

Ha a fentebb található szolgáltatásaink összefoglaló leírásán túljutottál, már tudod, hogyan és miben lehetünk a segítségedre.
arrow

Adatok rögzítése

A jelenlegi oldal alján találni fogsz egy űrlapot, ahol meg kell adnod a partnerséghez szükséges adataidat. Az űrlap kitöltése szükséges ahhoz, hogy a következő fázisba (Cégvizsgálat) lépjen az együttműködésünk!

Cégvizsgálat

Üzletkötőink a lehető legrövidebb időn belül megvizsgálják vállalkozásod. Ha semmilyen negatív információt nem találunk, létrejön köztünk az online megállapodás, szerződés.
Ez a folyamat legfeljebb 24 órán belül megtörténik.
arrow
arrow

Értesítés, aláírás

Az általad megadott e-mail címen fogunk értesíteni a Partner felületünk hozzáféréseiről, illetve minden további tudnivalóról. A Partner felületünkön belépve tudod a szerződésünket aláírni.

Feladatok iktatása

Nincs más hátra, mint, hogy feladatokat adj nekünk az online Partner felületünkön!
Minden ehhez kapcsolódó információt megtalálsz az általunk küldött levélben, amit az előző fázisban (Értesítés) említettünk.
arrow