Tárhely • Web • Webshop
ERP & CRM • SEO • Design

Biztonságos és hatékony webes rendszereket készítünk, profin üzemeltetünk. Ismerjen meg minket, dolgozzunk együtt!

Általános szerződési feltételek - Landoló Oldal készítő alkalmazás


Hatályba lépés: 2021.06.01
Hatályát veszti:
Publikálva: 2021.06.01
Státusz: Hatályos
Érintett szolgáltatások: Landoló Oldal készítő alkalmazás

Az adatok kezeléséről szóló szabályzat itt olvasható.

Az előfizetéssel kapcsolatos szabályozások és feltételek tekintetében a ShopRenter.hu Kft. tud felvilágosítást adni. A fizetés a ShopRenter.hu Kft.-nél történik, a számlát a szolgáltatásról a ShopRenter.hu Kft. állítja ki.

A FuturIT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59. földszint, Adószám: 27117996-2-08, Cégjegyzékszám: 08 09 031433) mint Szolgáltató a Szerződésben meghatározott Landoló oldal készítő alkalmazás (továbbiakban: Szolgáltatás) biztosítását vállalja a szolgáltatást megrendelő Előfizetők (továbbiakban: Előfizető) részére.

Fogalmak

  1. ÁSZF: az itt olvasható Általános szerződési feltételek dokumentum.
  2. Szolgáltató: FuturIT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59. földszint, Adószám: 27117996-2-08, Cégjegyzékszám: 08 09 031433).
  3. Előfizető:  Szolgáltatást igénybe vevő magánszemély / jogi személy / vállalkozás / szervezet / egyesület.
  4. Szolgáltatás: A Landoló Oldal készítő alkalmazás teljes egésze, amelynek keretében a Szolgáltató az Előfizető által előfizetett Szolgáltatási csomagnak megfelelő jellemzőkkel bíró szolgáltatást biztosítja Előfizetőnek. Az Előfizető nem kezeli vagy tartja karban az alapul fekvő fizikai és felhő infrastruktúrát, azonban kezeli és karbantartja az elérhetővé tett tartalmakat, adatokat és beállításokat az alkalmazásban.
  5. Díjszabás: A Szerződés alapján a Szolgáltatás igénybevételére tekintettel Előfizető által fizetendő díjakat tartalmazó, a Szolgáltató által a Szolgáltatás honlapján közzétett árazás.
  6. Fél / Felek: Szolgáltató és Előfizető külön-külön vagy együttesen.